AFYONKARAHİSAR / HOCALAR - Hocalar Şehit Hasan Yalın İlkokulu

Eyl

Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Eyl

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz

Eyl

Ayşe öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz

Eyl

Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Milli Eğitim ve Şube Müdürümüz törene katıldılar. Teşekkür ediyoruz. Ayrıca törenin kordinatörü 1. Sınıf Öğretmenimiz Gülfikar Gürsoy Işık'a teşekkür ediyoruz.

Haz

ÖĞRENCİLERİMİZE BUNDAN SONRAKİ EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ...

Haz

YILLARDIR SIFIR ATIK KAPSAMINDA PİL BİRİKTİREN BUNU EN ÇOKTA DOĞA İÇİN YAPAN VE BUGÜN DERECEYE GİRMEMİZİ SAĞLAYAN OKUL MÜDÜRÜMÜZ NAZİF SARI'YA EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

JONGLÖR 3 TOP ÇEVİRME YARARLIKLARI

Dikkat, konsantrasyon, odaklanma, algılama, yapıcılık, planlama, karar verme, duygu kontrolü, değerlendirme, analiz etme, çözümleme vb. düşünme yeteneklerini geliştirir. Denge, koordinasyon, kuvvet, esneklik, refleks, hız, zamanlama vb. gibi psikomotor yeteneklerini geliştirir.

Haz

1. SINIF ÖĞRETMENLERİMİZ PINAR SEYHAN VE EMİNE KILIÇASLAN'A EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ :)

3/A SINIFINA VE GÜLSÜM ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

1/B  , 2/A  ve  3/A SINIFINA VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ